Három dolog az élethez: "légy azokkal, akik megmosolyogtatnak, nevess annyiszor, ahányszor csak levegőt veszel, és szeress addig, amíg csak élsz!!"

2012. augusztus 5., vasárnap

Inspiráció :-)

Befejeztem a könyvet, amiből pár bejegyzéssel ezelőtt idéztem. Nagyon nagyon inspiráló könyv, ajánlom Mindenkinek. Most egy újabb részletet osztanék meg veletek, ez már a könyv vége felé volt. Azt gondolom ez is ide tartozik, a testi-lelki harmóniához. Jó lenne, ha tudnánk így élni...minél többen...EGYségben, sokkal jobb lenne a világ is :)

"Felmentem a Universityn, aztán végig a Shattuckon, róttam az utcákat, mint egy boldog fantom, Buddha szelleme. Az emberek fülébe akartam súgni: "Ébredjetek fel! A személy, akinek hiszitek magatokat, hamarosan meg fog halni. Úgyhogy most ébredjetek fel és legyetek elégedettetek ezzel a tudással: Nincs szükség keresésre, a teljesítmény semmire nem vezet, semmin nem változtat. Csak legyetek boldogok most! A szeretet az egyetlen realitás a világon. Mert ez mind Egy. És az élet törvényei a paradoxon, a humor és a változás csupán. Problémák nem léteznek, soha nem is voltak és nem is lesznek. Hagyjatok fel a küzdelemmel, szabaduljatok meg az elmétektől, dobjátok el aggodalmaitokat és lazítsatok. Nincs szükség arra, hogy ellenálljatok az életnek; csak cselekedjetek a legjobb tudásotok szerint. 
Nyissátok ki a szemeteket és vegyétek észre, hogy sokkal többek vagytok, mint képzelitek. Ti vagytok a világ, ti vagytok az univerzum- önmagatok vagytok és mindenki más is egyben! Ez az egész Isten csodálatos játéka. Ébredjetek fel, nyerjétek vissza a humorérzéketeket. Ne aggódjatok, egyszerűen legyetek boldogok. Máris szabadok vagytok!"

Dan Millman: A békés harcos útja



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése