Három dolog az élethez: "légy azokkal, akik megmosolyogtatnak, nevess annyiszor, ahányszor csak levegőt veszel, és szeress addig, amíg csak élsz!!"

2014. január 23., csütörtök

"Ha bírálnak Téged, akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják, akinél a labda van." 
Bruce Lee

Valamit tudott Bruce... ;)
Miért bírálják az emberek a másikat? Itt nem szeretnék általánosítani, az emberek alatt mindvégig csak "azokat" az embereket értem, akik ezt teszik. A véleményt nem nevezem bírálásnak...mert igen, legyen mindenkinek véleménye. A bírálást inkább összekötném az ember háta mögötti vélemény alkotással. Amikor nem a szemedbe...de akár lehet a szemedbe is....tény, szemedbe vagy nem, de olyan véleményt alkotni, ami nem helyes, inkorrekt, a hátterek és a személy ismeretei hiánya nélkül adódik. 
Ez sajnos a bíráló szegénységi tulajdonsága. Mert miért kell másokat bírálni? Honnan tudod mi van a háttérben? Sosem tudhatod Te mit csinálnál abban a helyzetben! Sosem tudhatod mit nem tudsz a történetben. 
...és ha Te vagy a bírált, az akiről a hátad mögött megy a beszéd? Rólad beszélnek, veled foglalkoznak, és azt figyelik mikor mit és miért csinálsz? Akkor Te tudsz valamit ;) A labda nálad van ;) Ha a mások Veled vannak elfoglalva ahelyett hogy inkább saját maga életét élvezné, és élné, akkor úgy kell neki. Sajnálom ezeket az embereket, de ezen csak ők maguk segíthetnek...bízom benne és kívánom, hogy hamarosan megtudják, hogy milyen az amikor szeretettel nézel a másikra, elvárások és előítéletek nélkül!
Az életet élvezni kell, nem másokkal foglalkozni! ÉLJ! ;)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése