Három dolog az élethez: "légy azokkal, akik megmosolyogtatnak, nevess annyiszor, ahányszor csak levegőt veszel, és szeress addig, amíg csak élsz!!"

2012. március 10., szombat

Az élet szép :)

Már elég régen írtam bejegyzést, ezért ma úgy éreztem itt az idő. Az ilyen témákban az írási ihlet nem mindennap jön, mégha kavarognak témák is az emberben, amiről szívesen elmélkedne, akkor is meg kell érnie, formálódnia a témának, hogy abból egy jó kis bejegyzés szülessen. Emellett az én életemben is történtek dolgok, amik kicsit leszívták az energiámat, és rendbe kellett tennem lelkileg magamban azokat, de újra itt vagyok újult erővel :).
Illetve ami mostanság a gondolataimban járkál az egy könyv témája, ami ugyancsak kapcsolatos a testi-lelki harmóniával, ez pedig a Hoponoponó. Van aki közületek már hallott erről a módszerről, van aki nem, de ígérem amint kiolvasom a könyvet (ami a hétvégén remélem megtörténik) akkor írok róla. Nagyon érdekes téma, és tudom hogy ez is elég hihetetlen lesz a szkeptikusoknak, de van és létezik, és vagy befogadja az ember, vagy nem, saját döntés ;).
Annyira jó hogy itt a tavasz, már mindenki ezt várta. Süt a nap és az embernek annyira ingere van kimenni a lakásból egy kicsit beleszippantani a jóba, a napsütésbe :) Ilyenkor jobb is a kedvünk, a hangulatunk, történhet bármi.
A héten elég sok szó esett a baráti és kollegális körömben a mosolyról. A mosoly egy érdekes dolog, erről talán már írtam is. Ha mosolyt adsz, az mindenkinek jól esik bármilyen helyzetben. A mosoly jól esik a postai dolgozóknak, a boltban, a buszsofőrnek bárkinek. A lélekből jövő mosoly a legszebb azt mondják. Amikor nem csak erőlteted a mosolyt, hanem belülről jön, mert szívesen adod, mert tudod, hogy jót teszel másnak is...és hát ugye amit adsz azt kapsz :)
Úgyhogy mosolyra fel ebben a szép tavaszi időben! "Mosoly mindenekfelett!"...bárhol, bármikor, bárkinek...mert az élet szép! :-)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése