Három dolog az élethez: "légy azokkal, akik megmosolyogtatnak, nevess annyiszor, ahányszor csak levegőt veszel, és szeress addig, amíg csak élsz!!"

2012. május 23., szerda

A barátok angyalok ;)

A barátok angyalok, tudtátok? Vagy legalábbis az angyalok a barátokon keresztül mutatkoznak meg, és rajtuk keresztül segítenek...vagy úgy terelik az életedet, hogy neked jó legyen. ;)
Nem biztos hogy az a legjobb barát, akivel napi szinten találkoztok, és minden percedről tud az életedben. Sőt, van olyan, hogy legjobb barát? Nem is tudom. Vagy vannak a barátok és mindegyik különböző tulajdonságai miatt különleges számodra. 
A lényeg itt is hogy a barátság kölcsönös legyen. Mindkét fél adjon bele. Akkor is ha nem mindennap találkoztok, hanem telefonon tartjátok a kapcsolatot. Tudjatok egymásnak nyújtani valamit. Akár lelkileg akár fizikailag szívességet, oda vissza. 
A legjobb, amikor olyan barátok, akik nem a mindennapos barátok,  jönnek és segítenek, és támogatnak és ott vannak veled, és osztoznak veled bánatban örömben, meglepnek...:) Akikért hálás vagy, hogy vannak, és meglepnek mert ilyenek és érzed, hogy szeretnek :) És tudod, hogy ez adok kapok, most én vagyok hálás, egyszer majd ők lesznek hálásak, mert visszaadom...kamatostul, hogy vannak nekem. 
A barátság az a dolog, ami bármi történjen az életedben ott marad. A pasik (férfiaknak nők;)) jönnek mennek az életedben addig amíg meg nem állapodsz, de a barátok, az igaz barátok ott maradnak, és végig kísérik az életedet....a BARÁTSÁG örök, ápoljuk hát! :-)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése