Három dolog az élethez: "légy azokkal, akik megmosolyogtatnak, nevess annyiszor, ahányszor csak levegőt veszel, és szeress addig, amíg csak élsz!!"

2012. június 10., vasárnap

Ess eső ess...

Mostanság egyre többet gondolok a szivárványra. Tudjátok, ami mindig eső után jön, ami a kedvenc idézetemben van Coelho-tól és értheted így és úgy...
Én most tényleg a fizikai szivárványról beszélek, merthogy itt 10 napból 8-ban esik az eső :)))
Ha reggel süt a nap még nem 100% hogy délután nem fog esni az eső, vagy ha esik az eső reggel délután lehet hogy már száz ágra süt a nap :) Ez a változás szele nálam és ezek szerint az időjárásban is :) Meg kell szokni ezt is mint minden mást, ami új. Ez jó. A változás mindig jó. Az eső is jó, ha úgy állunk hozzá. Egyszer úgyis eláll, de ha nem is áll, van egy csomó jó dolog az esőben...persze mindemellett vannak hátrányok is, de lássuk most a pozitív oldalát :)
Kezdjük az illatával. Imádom az eső illatot :) Kávézóban kávét kortyolgatni és kifelé bámulni az esőt...otthon az ágyon kuporodni egy szuper könyvet olvasni és nyitott ablakon az eső illatát érezni, kopogását (vagy zúdulását) hallani....kicsit elbóbiskolni ebben a mámorban a legkellemesebb :)...s ha eláll az eső és világosodnak a felhők...előbukkan talán a nap és akár jöhet a szivárvány is... Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy a nap a felhők fölött mindig ragyog, és idő kérdése de mi is élvezni fogjuk...a felhők hamarosan odébb állnak, de addig is élvezzük hát az esőt :) Hozzáállás kérdése minden .... :-)


2 megjegyzés:

  1. Én is ama táborában tartozok,aki szereti az esőt:))Hallgatni,nézni is..:)

    VálaszTörlés
  2. Uuugye? Persze nem kellemes, amikor valahova menni kell, de meg kell látni a másik oldalát is ;) A kellemesebbik oldalát :)

    VálaszTörlés