Három dolog az élethez: "légy azokkal, akik megmosolyogtatnak, nevess annyiszor, ahányszor csak levegőt veszel, és szeress addig, amíg csak élsz!!"

2011. december 5., hétfő

Az élet apró örömei...

Azért olyan jó érzés, hogy vannak körülöttünk segítőkész emberek. Körülöttem sok van. Sokszor el is gondolkodok, hogy húúú hogy fogom mindezt viszonozni???? Aztán néha eszembe jut, ami már korábban téma volt "azt kapsz, amit adsz...vaaagy az is, hogy "azt vonzod be amilyen vagy".
Ez egy érdekes körforgás. Te kedves vagy valakivel, akkor a másik is kedves lesz veled. Te indulatos vagy valakivel, a másik is az lesz veled. Te segítőkész vagy valakivel, a másik is az lesz veled (többnyire :))...és ez így megy egy igazi körforgásban.
Nekem annyira sokat jelent egy apró szívesség akár, egy köszönöm, egy kellemes beszélgetés, vagy egy kedves mosoly.
Vannak, akik még ezt sem tudják értékelni az életben mert annyira el vannak foglalva az önsajnálattal...milyen dolgot fosztanak meg maguktól. Csak figyeljétek meg mennyi apró öröm vann a napjainkban, és a napi negatívok mellett nagyon jól fog esni egy egy ilyen kis dolog. Minden csak felfogás kérdése :)

Tudom sokszor nem írom le konkrétan a történéseket, de azokkal nem szeretnék senkit traktálni, és nem is szeretnék személyeskedni :)) Akinek inge magára veheti ;) A lényeg úgyis a szívességen van :)


Szép estét Nektek! :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése