Három dolog az élethez: "légy azokkal, akik megmosolyogtatnak, nevess annyiszor, ahányszor csak levegőt veszel, és szeress addig, amíg csak élsz!!"

2011. december 23., péntek

Karácsony

Elérkezett hát a Karácsony, holnap már elkezdődik az a három nap, amit a legjobban szeretek az évben. Elkezdődik a szeretet ünnepe ;) Az otthonokban már elkészültek a sütemények, van ahova már megérkeztek a rokonok és együtt várják a Karácsonyt. Én is várom már a holnapot, hogy végre feldíszíthessem a karácsonyfát a megszokott dallamokra, és érezzem a finom illatokat a konyhából :))
Várom, hogy 24-én este megnézzem százezerhatszázhatvanhatodik alkalommal a Pretty Womant Richard Gere-rel és Julia Roberts-el, mert az is az egyik örök megunhatatlan számomra :)) Várom, hogy 24-én leüljünk a vacsorához este a hangulatos fények mellé, várom, hogy az unokatesóimmal összejöjjünk, és beszélgessünk, kávézzunk, bejglit kóstoljunk, várom, hogy megérkezzen az imádott unokaöcsim, és belevessük magunkat együtt a bohóckodásba ;)

Nagyon boldog karácsonyt kívánok Minden kedves Olvasómnak, kellemes beszélgetéseket, finom ételeket, és jó pihenést erre a pár napra! Egy sokunk számára örökzölddel búcsúzom mára :))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése