Három dolog az élethez: "légy azokkal, akik megmosolyogtatnak, nevess annyiszor, ahányszor csak levegőt veszel, és szeress addig, amíg csak élsz!!"

2011. december 31., szombat

Új év peremén...

Nemsokára átlépünk a 2012-es évbe. Van aki készül az óév búcsúztató buliba, van aki már javában ott van, összegyűlnek a barátok egy házibulira(kisgyermekesek otthon csendben;) ) és közösen elbúcsúztatják a múltat.
Közösségi oldalakon és egyéb helyeken látom a kérdést „kinek mi az újévi fogadalma?”
Kell, hogy legyen újévi fogadalmunk? Csak azért mert átlépünk egy újabb évbe? Fogadalmakat bármikor tudunk tenni, bármikor mondhatjuk, hogy holnaptól vagy a következő héttől ezt és ezt teszünk, új életet kezdünk, más étkezést folytatunk, diétázunk, kedvesek leszünk vagy bármit… Én nem gondolom, hogy újévi fogadalomnak akkora lényege van, mert bármikor dönthetsz arról, hogy más életet folytatsz, bármikor megváltoztathatod a gondolataidat, és bármikor akár neki kezdhetsz egy fogyókúrának!!! Bár tudom, hogy így az ünnepek után sokan mondjuk azt, hogy na januártól odafigyelek az étkezésre…nos valószínűleg, ha a karácsony június végén lenne, akkor ez a gondolat júliustól kezdődne:)..

  "Köszönet azoknak, akik szeretnek, miattuk oly nagy a szívem.
   Köszönet azoknak, akik elhagytak, megmutatták, hogy semmi sem tart örökké.
   Köszönet azoknak, akik maradtak, megmutatták az igaz barátság jelentőségét.
   Köszönet azoknak, akik újak az életemben, velük kerek az én világom."

Kívánok Mindenkinek egy egészségben, szeretetben, nagy élményekben, apró és az apróbbnál nagyobb örömökben, jó gondolatokban és jó cselekedetekben gazdag boldog új évet a 2012-es esztendőre!
Váljanak valóra az álmaitok, találjátok meg az utatokat, változzon meg az ÉLETETEK, a gondolataitok olyanra, amilyenre Ti szeretnétek, mert egy ÉLETÜNK van, és azt bizony úgy kell élni, hogy mi is boldogok legyünk!! :)

Viszlát 2012-ben!!! :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése